skip to Main Content

Ernst de Bes, het gezicht van Expo Venta. De bedenker, de oprichter is in 2009 begonnen met het oprichten van Expo Venta. Weliswaar midden in de toenmalige crisis, die langer duurde dan een ieder had kunnen denken, maar toch vol passie en wilskracht om een mooi bedrijf op te starten.

Door een skiongeval ben ik 11 jaar geleden invalide geworden, wat zich uit in problemen bij het lopen. Ik verloor daardoor mijn baan, wat erg vervelend is maar ben niet bij de pakken neer gaat zitten. De banen lagen niet voor het oprapen en solliciteren bleek door mijn handicap moeilijk zijn. Iedere keer bij de laatste twee of drie eindigen en dan toch net niet de functie krijgen was zeer frustrerend.

Ik heb toen besloten om mijn eigen bedrijf op te richten in de grafische wereld. Een wereld waar ik in mijn vorige functies vaak mee te maken had. Een onrustige wereld maar wel dynamisch en dat is wat mij hierin aantrok.

Door de crisis, heb ook ik heb het in 2013/2014 heel moeilijk gehad om mijn hoofd boven water te houden. De toch al slechte economische omstandigheden zorgde ervoor dat veel klanten rustig aan deze met bedrijfsuitingen. Ik verloor mijn grootste klant door een bedrijfsovername. Daar werd besloten met het reclamebureau verder te gaan, waar het bedrijf die de overname deed, al mee werkte.

Inmiddels is Expo Venta uitgegroeid tot een echte speler op het gebied van reclamematerialen in de breedste zin van het woord. Wij houden vast aan een goede kwaliteit tegen een goede prijs. Om die reden hebben wij een groot vaste klantenkring en breid het aantal klanten zich gelukkig nog steeds uit.

Back To Top