Standbouw

Expo Venta is een intermediar op het gebied van standbouw en reclame.

Waarom Expoventa inschakelen:
- welke voorbeidingen heeft u getroffen voor deelname aan een beurs

- welke van de 550 Nederlandse standbouwbedrijven voert het beste mijn opdracht uit

- welke toepassingen zijn er op het gebied van standbouw
- bouwen ze alleen in Nederland of ook andere landen
- is de prijs/kwaliteit verhouding in evenwicht
- is de prijs nog wel overeenkomstig van deze tijd
- een nieuwe blik op uw deelname aan een beurs kan nooit kwaad
- expo venta is uw enige aanspreekpunt
- u heeft met één account manager te maken die u dag en nacht kunt bereiken

Dit zijn zomaar een aantal vragen die voor velen onbeantwoord blijven. Misschien denkt u dat Expo Venta een extra schakel is en daardoor ook aan extra kosten. In onze optiek is dit zeker niet zo.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies bij welk standbouwbedrijf wij uw opdracht het beste neer kunnen leggen. Aan de hand van uw wensen benaderen wij standbouwbedrijven die een offerte voor hun werkzaamheden aanbieden. Zo krijgt u het standbouwbedrijf die naar onze mening uw opdracht het beste kan uitvoeren tegen een daarvoor in verhouding beste prijs.

In het eerste gesprek kunnen wij u, aan de hand van een aantal vragen, direct een plan voorleggen die bij iedere deelname aan een beurs cruciaal zijn. Hierdoor kunnen wij snel een beeld vormen en hierdoor snel schakelen. Wij nemen uw werkzaamheden uit handen zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken.

Door ons uit te nodigen kunnen wij geheel vrijblijvend u op de hoogte brengen van wat wij verder voor u kunnen betekenen. Niet alleen bedrijven die zich voor het eerst willen presenteren maar ook bedrijven die reeds langere tijd deel nemen aan 1 of meerdere beurzen en een sparringspartner nodig hebben om nieuwe ideeën in te brengen.

U kunt altijd contact opnemen met E.J. de Bes die graag bij u langs komt om zijn visie aan u over te brengen.