Reclame

Alles wat te maken heeft met de presentatie van uw bedrijf kunnen wij aan U leveren. In feite is ons hierbij niets te gek en zullen wij Uw wens trachten uit te voeren.

Kwaliteit is waar wij altijd voor staan echter hoeft het niet altijd de beste kwaliteit te zijn als het bijvoorbeeld voor éénmalig gebruik is. Op deze wijze krijgt U de juiste producten voor de juiste toepassing tegen de juiste prijs.

Wij hebben gunstige voorwaarden bij onze leveranciers kunnen vastleggen waar wij U van mee laten profiteren. Dit geldt uitsluitend voor vaste producten die wij U aanbieden. Buiten dit feit nemen wij U ook veel werk uit handen wat zich terug vertaald in geld want in onze ogen is tijd = geld.

Vaak kent U de weg niet naar de juiste leverancier of vraagt U zich af of hij wel de beste is voor Uw toepassing. Bij ons kunt U ervan uitgaan dat wij werken met zeer professionele en kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wij gaan nooit over één nacht ijs en kunnen daarom samen met onze leverancier mooie producten plaatsen naar de wens van de klant.

Betaal ik wel de juiste prijs

Expo Venta heeft er een nieuwe service bij. Lever uw opgevraagde offerte bij ons in en wij kijken of wij goedkoper aan U kunnen leveren dan onze collega's. Ons grote netwerk maakt het vaak mogelijk om goedkoop te werken dan Uw huidige leverancier nu doet. Wij maken dan wel de afspraak met onze klanten dat wanneer wij een gelijk product kunnen aanbieden voor een goedkopere prijs wij de deal gegund krijgen. Soms gebeurt het ook dat wij moeten passen en zullen U dan feliciteren met Uw mooie inkoopsprijs.

Nodigt ons een keer uit voor een 1 op 1 gesprek of laat U informeren via de mail. Een vrijblijvende offerte maken wij altijd met plezier.


Expo Venta

Postadres:
Pickéstraat 12
2201 ES Noordwijk

Bezoekadres:
Keyserswey 51
2201 CX Noordwijk

T: +31 7188 75363
M: +31 6 5266 4416

E: info@expoventa.nl


Algemene Voorwaarden Reclame