skip to Main Content
Betonfolie_ExpoVenta

Betonfolie

Met asfaltfolie, ook wel ‘betonfolie’ of ‘floorgraphics’ genoemd, wordt de vloer als communicatiemogelijkheid gebruikt. De vloer of bodem is bijzonder geschikt als communicatiemiddel omdat iedereen graag kijkt waar hij loopt of rent. Betonfolie is een nieuw ontwikkelde folie die door de unieke lijmlaag geschikt is voor buitengebruik op poreuze ondergronden zoals beton, asfalt en stoeptegels. Door deze eigenschappen kan betonfolie op zeer veel verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld als unieke blikvanger tijdens evenementen, maar ook als onderdeel van een Point of Sale campagne binnen of buiten winkels. Betonfolie is zelfs voor full colour decoraties van trappenhuizen en parkeergarages de ultieme oplossing. Door de aluminium kern vormt de sticker zich naar de ondergrond, zodat het verschil tussen een gespoten visual of betonfolie nauwelijks is te zien. De stickers zijn gemakkelijk verwijderbaar en zijn voorzien van een ruwe anti-slip toplaag.

Autobelettering_ExpoVenta

Autobelettering

Ook bij autobelettering geldt het dat er vele verschillende manieren zijn om dit uit te voeren. Voor ieder wat wils en van kleine tot grote opdrachten zijn bij ons zeer welkom. Wel belangrijk om te vermelden is dat wij met hoogstaande producten werken zoals UV folies die verkleuring van het aangebrachte belettering tegengaat. Ook kunt u ervoor kiezen om een anti-graffitifolie door ons aan te laten brengen. Goed advies is dus daarom op zijn plaats.

Polymeer_ExpoVenta

Polymeerstickers

Dit hoogwaardige en kleurvaste vinyl wordt veel door de sign branche gebruikt. Polymeer vinyl bestaat uit lange-keten weekmakers die er voor zorgen dat de folie, niet zo gemakkelijk krimpt. Polymeer is dus geschikt voor oppervlakten met een lichte ronding. Polymeer leent zich uitstekend voor buitenprojecten zoals: reclameborden, raam- en auto belettering, informatie zuilen of bewegwijzeringsborden. Bij Disprosign worden uw Polymeer stickers standaard voorzien van een matte of glanzende laminaat. Tevens kunnen de geprinte stickers geleverd worden met een witte- of transparante achterzijde. Contour gesneden stickers zijn uiteraard ook mogelijk.

Raamsticker_ExpoVenta

Raamstickers

Iedereen mag weten wat jouw merk is en wat je doet: schreeuw het van de daken en plak het op de ramen. Onze raamstickers maken je dat makkelijk. We hebben raamfolie in verschillende uitvoeringen, allen veilig voor je ramen.

Zon-enWarmteweerendefolie_ExpoVenta

Zon- en warmteweerendefolie

Wanneer de zon op uw gebouw schijnt, leidt dit vaak tot een minder goede werkomgeving. Bijvoorbeeld door schitteringen in het pand, de zon die op beeldschermen schijnt of algehele opwarming van ruimtes. Het aanbrengen van zonwerende raamfolie leidt tot een beter binnenklimaat en betere prestaties van uw medewerkers. Bovendien kunt u op energie besparen, want het klimaatcontrolesysteem of airconditioning hoeft minder hard te werken.

dibond_ExpoVenta

Dibond plaat

Alu-dibond heeft zeer goede bedrukkingseigenschappen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig, te bedrukken. Daarnaast kunt u Alu-dibond zagen, boren en te frezen, Dit maakt juist Alu-dibond uiterst geschikt voor standbouw, reclameborden, displays en interieurs. Daarnaast is Alu-dibond licht van gewicht, zeer sterk en trekt niet krom. Dibond heeft een lange levensduur, is UV en vochtbestendig.

kanaalplaat_ExpoVenta copy

Kanaal platen

Kanaalplaat is een stevig, licht van gewicht en flexibel materiaal. Zeer goed te bewerken, buigbaar tot 90 graden en eventueel in vorm gesneden.
Dit materiaal is geschikt voor binnen en buitengebruik en is daardoor uitermate geschikt voor reclame uitingen, displays en als makelaarsborden. Onze geavanceerde machines printen direct op de plaat in schitterende full colour afbeeldingen, volvlak en PMS kleuren.

Trespa_ExpoVenta copy

Trespaplaten

Deze vol kern kunststof platen met gladde oppervlakte onderscheiden zich doordat ze zeer duurzaam zijn. De lange levensduur van dit materiaal verleent zicht uitstekend voor zowel in- als outdoor toepassingen. U kunt hierbij onder andere denken aan voetbalborden, bouwborden en sponsorborden. Trespa biedt esthetisch aantrekkelijke oplossingen en vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden met vele kleuren, ritmes en dieptes voor de nieuwste generaties gevelbekleding.
De mix van tot 70% hout gebaseerde vezels en thermohardende harsen levert een zeer stabiele, onder hoge druk en hoge temperaturen vervaardigde, dichte plaat op met een uitzonderlijke maatvastheid en een goede sterkte-gewichtverhouding.

Buizenframe_ExpoVenta

Buizenframes

Buizenframes die wij uitleveren zijn van RVS. Met een standaard wanddikte van 3mm zijn onze buizenframes uitermate geschikt voor alle binnen- en buitentoepassingen.
Wij leveren completen sets af voor wandframes. Dit houdt in dat wij de buizen, hoekelementen en de muurbevetigingen meesturen. De muurbevestigingen verschilen in aantal per grootte van het frame. Hoe groter het frame, hoe meer muurbevestigingen er mee gestuurd worden.
Wij adviseren bij grootte frames altijd een combinatie te maken met Mesh spandoeken. In de kleinere frames kunt u ook goed werken met de Frontlit spandoeken. Houdt u er rekening mee dat de spanelastieken ook ruimte nodig hebben. Past u het ontwerp van het spandoek hierop aan.

HaakseGevellichtbak_ExpoVEnta

Haakse gevel lichtbak

Wilt u een opvallende en bewezen reclame uiting tegen uw gevel? Kiest u dan voor een lichtbak. De opmaak van de lichtbak is volledig flexibel en passen wij net als de omlijsting aan naar uw wensen zodat hij aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf! Bij deze uitvoering kiest u voor een lichtbak die haaks op de gevel gemonteerd wordt.

MegaSizeReclamebord_ExpoVenta

Billboard

Billboards staan doorgaans slim gepositioneerd op de belangrijke in- en uitvalswegen, stadscentra en langs doorgaande routes. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor automobilisten, fietsers, voetgangers en andere weggebruikers.

Nijc de Gevers._ExpoVenta

Reclamezuil

Een reclamezuil is een eyecatcher voor aan de weg bij uw bedrijfspand. Het is vaak één van de eerste dingen die klanten en leveranciers zien als ze bij uw bedrijf aankomen. Zuilen zijn ook handig wanneer er meer bedrijven in hetzelfde pand zitten. Je krijgt maar één keer de mogelijkheid op een eerste indruk. Des te meer reden om hier extra aandacht aan te besteden.

Disprosign_Doeland_N_300_300

Vlaggenmasten

Wapper jouw vlaggen de hoogte in met onze hoge, sterke, maar toch ook elegante vlaggenmasten. We willen niet uit de hoogte doen, maar deze masten geven jouw bedrijfspand een zeer professionele uitstraling.

Back To Top