skip to Main Content
dibond_ExpoVenta

Dibond plaat

Alu-dibond heeft zeer goede bedrukkingseigenschappen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig, te bedrukken. Daarnaast kunt u Alu-dibond zagen, boren en te frezen, Dit maakt juist Alu-dibond uiterst geschikt voor standbouw, reclameborden, displays en interieurs. Daarnaast is Alu-dibond licht van gewicht, zeer sterk en trekt niet krom. Dibond heeft een lange levensduur, is UV en vochtbestendig.

Trespa_ExpoVenta copy

Trespaplaten

Deze vol kern kunststof platen met gladde oppervlakte onderscheiden zich doordat ze zeer duurzaam zijn. De lange levensduur van dit materiaal verleent zicht uitstekend voor zowel in- als outdoor toepassingen. U kunt hierbij onder andere denken aan voetbalborden, bouwborden en sponsorborden. Trespa biedt esthetisch aantrekkelijke oplossingen en vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden met vele kleuren, ritmes en dieptes voor de nieuwste generaties gevelbekleding.
De mix van tot 70% hout gebaseerde vezels en thermohardende harsen levert een zeer stabiele, onder hoge druk en hoge temperaturen vervaardigde, dichte plaat op met een uitzonderlijke maatvastheid en een goede sterkte-gewichtverhouding.

Acryloxletters_ExpoVenta

Acrylaat letters

Acrylaat bedrijfsreclame, u kent het ongetwijfeld wel, want bewust of onbewust ziet u het overal om u heen, in iedere winkelstraat. Acrylaat is verkrijgbaar onder diverse merken zoals Acrylox en Signlux. Het is verkrijgbaar in diverse diktes, en enorm scala aan kleuren en zelfs in translucent kleuren. Het is weerbestendig en dus ook UV bestendig. Acrylaat kan worden gebruikt voor gevel belettering, maar ook voor complete logo’s. Ook kunnen diverse lagen op elkaar verlijmd worden, of met afstandhouders meer diepte worden gecreëerd.

Doosletters_ExpoVenta

Doos letters

Boxletters BV produceert verschillende profieltypes:
– onverlichte doosletters;
– inwendig verlichte doosletters;
– uitwendig verlichte doosletters;
– en tweezijdig verlichte doosletters.
De dikte van het gebruikte materiaal wordt afgestemd op de afmeting van de letter. De doosletters gespoten in een twee componenten aflak. Indien gewenst kunnen doosletters worden voorzien van een LED verlichtingssysteem of een neonsysteem. Inbouw en bekabeling van de verlichting is alleen mogelijk in combinatie met de levering van een letterframe. Letterframes ten behoeve van wand- en/of dakmontage worden bij Boxletters BV vervaardigd van aluminium.

Lichtbak_ExpoVenta

Lichtbakken

Van standaardlichtbak tot gevelreclame in contour; er is veel keuze op het gebied van lichtreclame. Om al de verschillende mogelijkheden nog beter te laten zien vertelt Haco lichtreclame op deze site over de verschillende lichtbakken en de bijbehorende technieken. Wilt u dat uw bedrijf overdag en ’s nachts opvalt? Dan is een lichtbak een goede keuze! De lichtbak is niet voor niets een van de meest gebruikte vorm van lichtreclame. Ze zijn onderhoudsarm en op veel plekken te plaatsen, daarnaast zijn ze ook nog eens bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan ze lang mee. Een van de vele voordelen van het kiezen voor een lichtbak is dat deze makkelijk te vervangen platen heeft, deze zijn handig als u van naam of huisstijl veranderd. Mocht u al beschikken over een lichtbak kunnen wij deze indien gewenst ook ombouwen van TL naar LED verlichting.

Back To Top