skip to Main Content
Screen Capture by Snagit

Paraplu’s

Paraplu bedrukt met uw logo: een zeer gewaardeerd geschenk. Paraplu’s komen altijd van pas, zeker hier in Nederland. Het ene moment schijnt de zon en het andere moment kan het met bakken uit de hemel komen. Zorg ervoor dat uw relaties en medewerkers voorbereid zijn op dit soort momenten. Deel bijvoorbeeld opvouwbare paraplu’s uit tijdens (outdoor) evenementen of geef de paraplu’s cadeau aan uw reizende relaties. Er zijn genoeg geefmomenten, waar u op in kunt haken met bedrukte paraplu’s. Uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Wij kunnen de paraplus bedrukken met uw logo en/of tekst, op één of meerdere segmenten van de paraplu.

Pennen_ExpoVenta

Pennen

Maak van elk stuk textiel een flitsende reclamedrager. Jouw logo, tekst of sprankelende ontwerp op petten, sjaals, mutsen, handdoeken of badjassen. Je kan het zo gek niet bedenken. Bij Drukwerkdeal.nl heb je keus uit een enorm ruim assortiment textiel om te bedrukken. Bedrukt textiel is noodzakelijk wanneer je een merk in de markt zet, maar dient ook prima als promotioneel item of merchandise voor bestaande merken. Zorg dat je logo met trots gedragen wordt en heel het land je logo leert kennen. Doe het met bedrukt textiel!

Waterflessen_ExpoVenta

Waterflessen

Een verfrissend relatiegeschenk voor een actieve of een rustige dag. De waterfles is onmisbaar als weggever tijdens een open dag of op een beurs. De waterfles gevuld met bronwater is voorzien van een praktische draaidop.

Back To Top