skip to Main Content

Ernst de Bes, de bedenker, oprichter en het gezicht van Expo Venta. Weliswaar midden in de toenmalige crisis, die langer duurde dan een ieder had kunnen bedenken, maar toch vol passie en wilskracht om een mooi bedrijf op te starten.

Door een skiongeval in 2005 ben ik invalide geworden, wat zich uitte in problemen bij het lopen. Ik verloor daardoor mijn baan, wat erg vervelend was maar ben niet bij de pakken neer gaat zitten. De banen lagen niet voor het oprapen en solliciteren bleek door mijn handicap moeilijk zijn. Iedere keer bij de laatste twee of drie eindigen en dan toch net niet de functie krijgen was zeer frustrerend.

Ik heb toen besloten om mijn eigen bedrijf op te richten in de grafische wereld. Een wereld waar ik in mijn vorige functies vaak mee te maken had. Een onrustige wereld maar wel dynamisch en dat is wat mij hierin aantrok.

Expo Venta heeft veel mooie opdrachten mogen uitvoeren voor grote en kleine klanten. Voorbeelden van een aantal grote klanten zijn: MS Mode, Heineken Musichall, Main Port Rotterdam, Ijshallen Zwolle, Jaarbeurs hallen Utrecht en de Rabobank.

Inmiddels is Expo Venta uitgegroeid tot een echte speler op het gebied van reclameuitingen. Wij voeren opdrachten in binnen- en buitenland uit. Wij houden vast aan een goede kwaliteit tegen een goede prijs. Om die reden hebben wij een grote vaste klantenkring en breidt het aantal klanten zich gelukkig nog steeds uit.

Back To Top