skip to Main Content
RollUpBanner_ExpoVenta

Roll-up Banner

Roll-up banners zijn mobiele banners en kunt u bij ons laten voorzien van een full color bedrukt doek.
Deze bannersoort is niet meer weg te denken bij beurzen, bedrijven, apotheken, ziekenhuizen, winkelcentra, en als ondersteuning van uw boodschap bij een presentatie.
We bieden u keuze uit vele soorten systemen en maten.
Ook heeft u bij ons keuze tussen 3 verschillende soorten doeken, Frontlit, No-lite en Airtex.
De brede systemen kunnen niet in combinatie met Frontlit doek geleverd worden omdat het gewicht hiervan te hoog is. Hiervoor leveren wij uitvoeringen met No-lite of Airtex doeken aan u.

Screen Shot 2018-05-24 at 14.43.47

Stoepbord

Stoepborden kunnen niet meer uit het winkelbeeld verdwijnen.
Een uitermate geschikte wijze van communiceren met klanten doordat u een boodschap aan de buitenzijde van de winkel kan plaatsen. U trekt als het ware uw klant naar binnen. Stoepborden kunnen wij nagenoeg altijd uit voorraad leveren. De aantallen bepalen hierbij wel de kans van slagen. Wij gaan altijd voor kwaliteit en dat laten wij ook terugkomen in ons assortiment stoepborden. Voor elke doelgroep en prijsklasse hebben we een passend stoepbord. Posters en folies zijn bij ons los te bestellen onder de categorie accessoires stoepborden.

Textielframe_ExpoVenta

Textielframe

Een textielframe is ideaal voor binnenreclame en decoratie, maar ook als product- of beurspresentatie. Het aluminium frame wordt aan het zicht onttrokken zodat het doek nog meer opvalt. Het frame is hangend aan de wand / plafond te plaatsen of staand op de grond. Vaak worden ze ingezet in winkels, kantoren, warenhuizen, beurzen, wachtruimtes, showrooms en etalages. Een textielframe is erg duurzaam en het staande frame is flexibel inzetbaar. Het frame is eenvoudig zelf in elkaar te zetten en het doek kan nog eenvoudiger zelf worden vervangen. Wanneer je wisselende uitingen hebt is dit natuurlijk ideaal. We bieden enkelzijdige en dubbelzijdige frames en ook de mogelijkheid van verlichte LED frames.

Back To Top