skip to Main Content
Disprosign_Doeland_N_300_300

Banier vlaggen

Ook onze baniervlaggen zijn van hoge kwaliteit. Door de vele keuze mogelijkheden kunt u de vlag zelf samenstellen. U dient verschillende keuzes te maken om de vlag samen te stellen. Zo zal u een keuze moeten maken tussen digitaal geprint of gezeefdrukte vlaggen, tussen glanspolyester of spunpolyester etc. Kijk voor uitleg bij de omschrijving van het product.

Screen Shot 2018-05-24 at 14.43.47

Rechte vlaggen

Deze rechte vlaggen worden standaard geleverd met een lus aan de bovenzijde en met een D-ring aan de onderzijde.

Door extra stiknaden in de hoeken te confectioneren proberen wij het snelle rafelen van de vlaggen te voorkomen.

beachflag-2

Beach vlaggen

Als je onze beachflags vergelijkt met onze concurrenten dan zult u zien dat de prijzen van onze beachvlaggen  echt scherp zijn. Voordelige beachflags zonder verlies van kwaliteit, want dat is ons motto.  De beachflags worden geleverd INCLUSIEF aluminium telescopische stokken, twee stuks bij de small en drie stuks bij de medium en large.

Haaksegevelbanier_ExpoVenta

Haaksegevelbanier

Deze haakse gevelbanier gemaakt van roestvrij staal heeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling om de attentiewaarde te verhogen van uw bedrijfspand. De gevelbanieren vallen goed op en geven uw gevel de uitstraling die u wenst.

kioskvlag_Disprosign_Lammetje_300_300

Kioskvlaggen

De kioskvlag, ook wel bekend als gevelvlag, wordt veel toegepast aan de gevels van bijvoorbeeld winkels, restaurants, pompstations etc. Wij leveren de kioskvlag uit in 660 gr/m2 Block-out en wordt aan beide zijde geprint. De kioskvlag wordt volledig afgewerkt met zoom aan de mastzijde band met een lusje en koord voor bevestiging.

SupportersvlagKlein_ExpoVenta

Supportersvlaggen (klein)

Supportersvlaggen zijn uitstekende sfeermakers! Een supportersvlag is ideaal voor concerten, tijdens sportwedstrijden of andere evenementen. U kunt uw supportersvlag met uw eigen ontwerp bestellen.

SupportersvlagGroot_ExpoVenta

Supportersvlaggen (groot)

Supportersvlaggen zijn uitstekende sfeermakers! Een supportersvlag is ideaal voor concerten, tijdens sportwedstrijden of andere evenementen. U kunt uw supportersvlag met uw eigen ontwerp bestellen.

Winkelbanier_ExpoVenta

Winkelbanier

Winkelbaniervlaggen staat bekend als de zakelijke variant van de mastvlag. Deze vlaggen worden aan een mast gehangen door middel van een winkelbanierhouder. Een winkelbaniervlag is perfect voor het communiceren van uw logo of boodschap in diverse soorten weersomstandigheden en op diverse locaties. Dit maakt een baniervlag een echte eyecatcher voor potentiële klanten en passanten.

Back To Top