skip to Main Content
Zweetbandje_ExpoVenta

Diversen kledingaccessoires

Maak van elk stuk textiel een flitsende reclamedrager. Jouw logo, tekst of sprankelende ontwerp op petten, sjaals, mutsen, handdoeken of badjassen. Je kan het zo gek niet bedenken. Bij Drukwerkdeal.nl heb je keus uit een enorm ruim assortiment textiel om te bedrukken. Bedrukt textiel is noodzakelijk wanneer je een merk in de markt zet, maar dient ook prima als promotioneel item of merchandise voor bestaande merken. Zorg dat je logo met trots gedragen wordt en heel het land je logo leert kennen. Doe het met bedrukt textiel!

sport_home

Promotionele kleding

Wilt u promotiekleding bedrukken om de beste en meest professionele uitstraling van uw bedrijf te garanderen? Expo Venta heeft niet alleen een ruim assortiment in promotiekleding, maar ook in tassen, caps en winter accessoires, dat wij op maat kunnen bedrukken of borduren. Promotiekleding bedrukken bij Expo Venta is de beste promotie voor uw bedrijf.

Werkkleding_ExpoVenta

Werkkleding

Bedrukte werkkleding leidt tot saamhorigheid bij de werknemers. Het zorgt voor eenheid. Ook zijn je werknemers gemakkelijk te herkennen als ze allemaal kleding in jouw huisstijl dragen. Natuurlijk draagt bedrukte werkkleding ook bij aan naamsbekendheid voor je bedrijf. Mensen zien jouw werknemers werken in gepersonaliseerde kleding, maar ook als je personeel naar huis fietst zien ze jouw merk voorbijkomen.

Back To Top