skip to Main Content

Logo’s en letters, in- en exterieuropdrachten of standbouwopdrachten. Expo Venta is een one stop shop op het gebied van het presenteren van uw bedrijf of instelling. Wij leveren in- en outdoor reclame producten zoals mobiele displays, gevelreclame, reclameborden op sportvelden, autobelettering, raambelettering, vlaggen en masten maar ook drukwerken zoals flyers, visitekaartjes, catalogussen. Dit is zo maar een greep uit ons aanbod en zouden pagina’s vol kunnen vullen.

Ook leveren wij stands op nationale en internationale beurzen, ontwikkelen een huisstijl voor u, leveren wij promotionele producten in de vorm van relatiegeschenken of bedrukte kleding, enz.

De lijnen tussen U en Expo Venta zijn heel kort wat zich direct uit in de snelle handelswijze. Wat wij in feite doen is uw organisatie ontzorgen op marketing organisatorisch gebied zodat U meer tijd heeft voor andere werkzaamheden waar u in gespecialiseerd bent.

Maatwerk
In veel gevallen is een standaard product niet hetgeen wat u zoekt. Op onze site kunt u een groot aantal producten vinden die wij kunnen leveren. Staan de producten niet vermeld op deze site, dan wil het niet zeggen dat wij deze niet kunnen leveren. Laat ons uw vraag weten en wij zullen zo spoedig mogelijk op jullie reageren.

Marketing advies en projectbegeleiding
Heeft u behoefte aan advies op het gebied van uw bedrijfspresentatie, dan kunnen wij u helpen in dit proces. Wij zijn een sparringpartner en kunnen u door onze ervaring in de juiste richting helpen. Door ons brede aanbod weten wij wat er speelt in de markt. Duur hoeft niet altijd gekoppeld te worden aan kwaliteit. Wij willen juist kwaliteit leveren voor een goede marktconforme prijs.

Expo Venta ook voor U?
Loopt U rond met ideeën maar weet U niet hoe u dit aan moet pakken? Neemt u gerust contact met ons op en willen graag met u meedenken.

Back To Top