skip to Main Content
Airtex_ExpoVenta

Airtexdoek

Prints op Airtex hebben een hogere kleurkracht dan op vinyl- en papier behang.
Door de grijze achterzijde is het voorbewerken van de wand (witten) niet noodzakelijk en dus kostenbesparend. Airtex heeft een matte structuur, is kras- en stootvast, UV bestendig en vuil afstotend waardoor het geschikt is voor gebruik in ziekenhuizen, kantoren, beurzen, bibliotheken, restaurants en winkels. Met ons uiterst moderne machinepark voor high-res digitaal printen kunnen we naadloos tot 500 cm breed.

blockoutdubbelzijdig_Disprosign_00_300_300

Block-out doeken

Een blockout spandoek, ook wel blockout banner genoemd is een spandoek die geschikt is om aan beide kanten te bedrukken. Dit is mogelijk omdat dit dubbeldzijdig bedrukte spandoek een zwarte kern heeft waardoor het geen licht doorlaat. Hierdoor schijnt de bedrukking van de achterkant niet door naar de voorkant van het spandoek. De blockout spandoeken worden bij ons bedrukt met high solvent inkten waardoor ze water en vuil afstotend zijn en bovendien opgewassen tegen UV straling.

bouwhekbanner_ExpoVenta

Bouwhekbanner

Uw reclame boodschap zichtbaar op locaties waar veel mensen samenkomen,
u moet dan denken aan bijvoorbeeld bouwterreinen, festivals,
concerten en sport evenementen.

dranghekbanner_ExpoVenta

Dranghekbanner

Uw reclame boodschap zichtbaar op locaties waar veel mensen samenkomen,
u moet dan denken aan bijvoorbeeld festivals, concerten en sport evenementen.
Gegarandeerd dat uw reclameboodschap door vele mensen wordt gezien.

freestyle_Disprosign_003_300_300 copy

Frontlit spandoeken

Frontlit (510 gr/m2) is het meest gekozen materiaal voor spandoeken. Het is een voordelig materiaal en erg stevig, als je het goed onderhoud kan het jaren mee gaan. Het is verder ondanks de goedkope prijs, een hoogwaardig materiaal, waar scherp op geprint kan worden en met een hoog kleurencontrast.

Frontlit is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De inkt verkleurt nauwelijks door de zon en het doek is tegen weer en wind bestand. Voor een lange levensduur raden we echter wel aan om met flinke wind het doek naar binnen te halen. Een Frontlit spandoek gaat gemiddeld zo’n 2 tot 3 jaar mee, maar dit is echter ook afhankelijk van de omstandigheden (locatie/weer/toepassing).

Disprosign_Pelle_Meshdoek_300_300 copy

Mesh doeken

Mesh Premium is een geperforeerde vinylsoort, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door de kleine perforaties zijn Mesh spandoeken enigszins winddoorlatend, maar niet bijzonder veel meer stormbestendig dan niet geperforeerde doeken.

Mesh spandoeken zijn lichtdoorlatend en kunnen full colour worden geprint. Standaard worden deze (en andere) spandoeken voorzien van ringen om de 25cm, maar we kunnen ze natuurlijk ook naar uw keuze afwerken met tunnels of ringen op een andere afstand.

Polyesterdoek_ExpoVenta

Polyester doeken

Glanspolyester (115 gr/m1) is een materiaal dat voor zowel indoor- als outdoor toepassingen geschikt is. Een banier, een wappervlag of toch een binnenbanier met houten stokken en een ophangkoord. Dit is slechts een kleine greep uit de vele toepassingen die mogelijk zijn met glanspolyester. Met een doordruk van ca. 90% is uw print ook aan de achterzijde zichtbaar (in spiegelbeeld). Door de speciale sublimatietechniek is dit materiaal uv- en waterbestendig. Door de lage grammage waait het mooi uit, ook als er weinig wind staat.

Speakerdoek_Sound_Mesh_ExpoVenta

Speaker Meshdoek

Uw reclame boodschap prominet aanwezig op bv een podium zonder de geluidskwaliteit negatief te beinvloeden?
Dat kan met dit speciale geluid en wind doorlatend doek met een zeer open gaas structuur voor PAA’s. Met ons uiterst moderne machinepark voor high-res digitaal printen kunnen we naadloos tot 500 cm meter breed! Uiteraard bieden wij ook de  diversen soorten van afwerking mogelijkheden zoals:
schoonsnijden, zoomen, ringen of het aanbrengen van een tunnel baan.

Textielframe_ExpoVenta

Textieldoeken

Textieldoeken ook wel peesdoeken of Decotex genoemd worden door sublimatie hi-res geprint en gekalanderd. Vervolgens wordt het textiel digitaal op de snijmachine (Zund) tot op de duizendste millimeter gesneden, waarbij automatisch rekening wordt gehouden met de rek en krimp. Zo kunt u ervanuit gaan dat ieder textieldoek wat wij produceren ook echt past. DecoTEX wordt meestal gebruikt voor textielframes of Stretchframes en kent vele indoor toepassingen, zoals: beurzen, point of sale, retail, auto showrooms maar ook als moderne interieur inrichting. Voor andere afwerking mogelijkheden zoals rondom schoonsnijden, kederpees- of tunnelconfectie kunt u ook bij ons terecht.
Ook heeft u bij ons keuze tussen 3 verschillende soorten doeken, Frontlit, No-lite en Airtex.

Back To Top