skip to Main Content
Huisstijl_ExpoVenta

Huisstijl

Het versterken van jouw herkenbaarheid als bedrijf is erg belangrijk in de competitieve markt van vandaag. Er komen steeds meer niche spelers de markt in, waardoor de markt verzadigd raakt met bedrijven die zich niet genoeg profileren. Je kunt als bedrijf kantoorartikelen bedrukken om jezelf je profileren als een merk dat let op de details – en dus professioneel is. iets klein als een aantal huisstijl producten kan een groot verschil maken in jouw merkbeleving en verkoop!

tijdelijk

Flyers

Flyeren voor jouw evenement, beurs of bedrijf? Laat jouw flyers drukken bij Expo Venta. Kies zelf gemakkelijk een formaat en papiersoort zodat je flyers goed opvallen!

tijdelijk

Folders

Een simpele folder met enkele vouw straalt professionaliteit uit! Gebruik ze voor een presentatie, evenement of als menukaart tijdens een evenement of trouwfeest. Op deze folder kan je veel tekst en afbeeldingen kwijt. Veel tekst? Ga dan voor een mat materiaal. Veel afbeeldingen? Kies dan voor glanzend materiaal! Een enkele vouw folder heeft 2 luiken en 4 pagina’s, kijk bij de werktekeningen voor meer informatie.

tijdelijk

Posters

Snel posters nodig voor je evenement? Bestel deze dan snel bij Expo Venta! Bij ons kan je heel eenvoudig je posters bestellen met een eigen design. Onze posters zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk! Grote oplages? Dat is zo geregeld!

Back To Top